Caravana esentiala – doTERRA Romania

IMG_20170731_175127Pe 31 iulie am avut placerea sa o cunosc fata in fata pe Carmen Busch (una din fondatoarele doTERRA Romania, printre primii care au adus  doTERRA in Romania) si pur si simplu sufletul meu s-a inviorat. E atat de placut sa intalnesti pe cineva care are aceleasi valori ca tine si care te inspira sa visezi la mai mult… Da, asta e ea: un om simplu, vizionar, care refuza sa il ia pe “nu pot” in brate si nu se da batuta, indiferent de greutati si persoane bine-voitoare care spun ca ceea ce visezi este imposibil de realizat.

Cu aceasta ocazie am realizat si mai mult ca echipa doTERRA inseamna mai mult decat business sau a ameliora anumite simptome folosindu-te de uleiuri, inseamna mai mult decat a te folosi de produsele lor pentru a trai mai bine (live longer and better), ci inseamna o comunitate, un loc in care te poti dezvolta ca persoana, poti ajuta sa schimbi mentalitati, un grup de oameni cu care te poti bucura de darul lui Dumnezeu pe pamant: natura care are o putere extraordinara… (La prezentare am auzit o idee pe care vreau sa o investighez mai indeaproape si anume ca plantele au metabolismul cel mai asemanator cu cel al oamenilor, de aici si puterea lor asupra oamenilor).

Prezentarea tinuta de Carmen in seara de 31 iulie, a fost concisa si a atins esentialul: ce sunt uleiurile esentiale, un scurt istoric, cum se folosesc uleiurile (topic, intern, pulverizate in aer, sublingual, pe perna etc), tot 5 uleiuiri, cateva retete practice precum o crema pentru scutec si prezentarea produselor principale de la doTERRA. Pe scurt, informatii foarte utile care pe mine m-au convins atunci cand am participat la o alta prezentare de genul acesta.

Multe din aceste informatii le puteti gasi si pe acest blog care imi doresc sa ii ajute pe cei aflati la inceput de drum. Sper ca ceea ce cititi aici sa va faca sa va puneti niste intrebari si sa va inspire sa cercetati mai multe despre aceste unelte minunate.

IMG_20170731_195340

Daca vrei sa fii si tu parte din aceasta comunitate, nu ezita sa ma contactezi. Iti pot arata ce am aflat eu pana acum si putem creste impreuna pentru a face diferenta acolo unde suntem.

“Voi sunteti sarea pamantului “ Matei 5:13

“Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” Dalai Lama

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.