Inscriere in doTERRA

 

Inscrierea in doTerra este foarte simpla. Doar cativa pasi si in cateva zile poti avea uleiurile la tine acasa.

Pasii pentru inrolare:

Taxa de inrolare este de 20 € sau poti alege un kit de inrolare si atunci nu mai platesti aceasta taxa. Personal, consider ca cel mai avantajos este sa te inrolezi cu un kit. Eu am ales HOME ESSENTIAL  KIT pentru ca primesti 10 uleiuri la un pret foarte avantajos, plus aparatul de pulverizat GRATUIT. 
Vei avea nevoie de un card bancar valid cu suma kit-ului cu care vrei sa te inrolezi (plus TVA si transport).

1.Intra pe http://www.mydoterra.com/adailiescu 
2. Apesi JOIN & SAVE> pentru a beneficia de reducerea de 25%;
3. JOIN DOTERRA;
4. Alegi EUROPAdupa care la ‘choose contry’ > alegi Romania (sau alta tara in care te afli si vrei sa fie livrate produsele);
5. Bifezi WHOLESALE CUSTOMER daca vrei sa fii simplu consumator sau WELLNESS ADVOCATE  daca vrei sa primesti un birou virtual propriu si sa poti obtine comision atunci cand povestesti si altcuiva despre uleiuri (iti recomand sa alegi optiune de simplu consumator pana te hotarasti daca esti interesat si de partea de antreprenoriat pentru ca apoi, cu un simplu clik, poti deveni, fara nicio taxa suplimentara, WELLNESS ADVOCATE) si apesti CONTINUE;
6. COMPLETEZI informatiile tale despre inrolare/livrare: nume, adresa etc. (la ID trece : 4735637;  apoi verifica la ENROLER NAME sa fie ADA ILIESCU);

7.Alegi kitul de inrolare – AI GRIJA SA FIE IN LIMBA ENGLEZA sau alta dupa preferinte (Exemplu: Home Essential – ENGLISH-EUROPE);
8. ADAUGI in cosul de cumparaturi.
9. PLATESTI cu cardul si…
10. FELICITARI esti inrolat si beneficiezi in continuare de pretul redus cu 25% plus comision

In curand vei primi un email de la doTERRA cu pasii pentru a accesa biroul tau virtual iar eu te voi contacta pentru a-ti ura bun venit in echipa noastra si sa te adaug in grupurile noastre de suport 🙂

Daca ai nevoie de ajutor in a urma pasii de sus sau pentru orice alta intrebare, nu ezita sa imi lasi un mesaj pe pagina de facebook: Esentiale pentru toti si voi raspunde in cel mai scurt timp.

Dupa inrolare, poti intra in Programul de Fidelitate (LRP – Loyalty Reward Program). Aceasta aduce foarte multe beneficii si poti economisi foarte multi bani. Lunar poti primi produse gratuit si credit pentru a-ti cumpara produsele dorite. Pe langa reducerea de 25% de care beneficiezi fiind inscris la doTerra, fiind in LRP, vei beneficia de extra recompense,  din fiecare comanda, ti se vor returna puncte, incepand cu 10% din valoarea comenzii trecute, crescand apoi in cateava luni la 30% puncte returnate din comanda ta . Deci vei ajunge sa iti cumperi uleiuri GRATIS folosind acele puncte. WOW!!!!

 

Intrebari frecvente

Trebuie sa command lunar de o suma minima?

Nu – poti comanda cat de des doresti si de ce suma vrei. Daca insa vrei sa intri in programul de fidelitate LRP, atunci este nevoie sa comanzi lunar pentru a putea beneficia de reduceri extra. Daca faci lunar o comanda de 100 PV atunci va creste procentul de recompensa prin puncte cu cate 5% in fiecare luna.

Ce inseamna LRP (Loyalty Rewards Program)?

LRP este modalitatea cea mai desteapta de a achizitiona uleiurile. De ce? Pentru ca primesti produse gratuite, asa cum primesc si eu. Programul te rasplateste pentru fidelitatea de a comanda lunar produse.

Intr-o propozitie: primesti produse gratuit pentru ca esti client fidel.

Exista taxe ascunse?

Nu! Nu sunt niciun fel de smecherii. Promit! Nu exista te ascunse, obligatii, comenzi minime etc. Exista pur si simplu produse de o calitate ridicata. Facand parte din echipa doTerra vei avea parte de mult suport si vei invata foarte multe lucruri.

Daca aleg optiunea de wellness advocate inseamna ca trebuie sa si vand uleiuri?

Nu. Avand un cont de wholesale inseamna pur si simplu ca iti poti procura produse la un pret special. Este ca si cum ai da ‘subscribe’ la un site si pentru acest lucru esti rasplatit cu reduceri minunate.

Ce se intampla daca nu imi doresc un kit?

Nu este absolut nicio problema. Doar ca va trebui sa platesti taxa de inscriere de 20 € si apoi poti beneficia de reduceri la achizitionarea produselor. Dar achizitionarea unui kit te scuteste de aceasta taxa si iti ofera ocazia sa cumperi si uleiurile la un pret mai bun.

Pentru orice intrebare, nu ezita sa ma contactezi fie prin intermediul acestui blog, la CONTACT, fie direct pe adresa mea de email: ada_iliescu@yahoo.com sau pe facebook: Iliescu TimAda.

6 Comments Add yours

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.