Antibiotice vs. Uleiuri esentiale

 

Bacteriile au abilitatea de a-si schimba structura genetica de-a lungul timpului in scopul autoconservarii. Ele au un mecanism de aparare propriu, construindu-si un invelis protectiv, asemenea unei bomboane de ciocolata cu glazura. Bacteriile au de asemenea abilitatea de a-si dezvolta un biofilm. Biofilmul are consistenta semi-lichida (vasco-elastica) dar pe masura ce colecteaza sedimente sau se impregneaza cu ioni de fier si calciu, structura sa devine asemenatoare unui solid casant. Ceea ce face ca medicamentele antibacteriene care pana acum dadeau rezultate, sa nu mai aiba niciun fel utilitate. Ce inseamna asta pentru noi? Suntem nevoiti sa folosim medicamente antibacteriene mai puternice, mai potente, ceea din pacate ne afecteaza organismul.

 

Melaleuca are abilitatea de a modifica acea masa din jurul bacteriilor si apoi sa o indeparteze total pentru ca apoi oregano sa poata ajunge la bacterie. In oregano exista un constituent denumit carvracol care va penetra structura bacteriei, permitand circularea ionilor ccea ce determina dezintegrarea bacteriei.

Desi pare incredibil, cu ajutorul a doar doua uleiuri esentiale pure ai obtinut o solutie antibacteriana foarte puternica si eficienta.

oregano-200x250_cmelaleuca-tea-tree-15ml

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.