Programul de loialitate LRP

Ce este LRP si care sunt beneficiile acestui program?

Programul LRP este un program de plasare si achitare a comenzilor automat, lunar si recurent. El este un serviciu adresat acelor persoane care isi doresc sa comande produse doTERRA lunar si sa devina eligibile pentru obtinerea unor beneficii diverse, acestea fiind sub forma de puncte, produse gratuite si chiar comisioane in bani.

Programul de loialitate LRP a fost creat de doTERRA pentru a arata recunostinta fata de tine, “avocat al sanatatii” fidel. In fiecare luna iti poti personaliza comanda si data procesarii acesteia, din biroul tau virtual. Mai jos am enumerat cateva beneficii ale programului LRP.

  1. Primesti un procent din comanda inapoi. In functie de kitul cu care te-ai inscris, Programul LRP inseamna ca vei primi inapoi cel putin 10% din valoarea comenzilor tale. Pe masura ce timpul trece si tu ramai activ in programul LRP, procentul pe care il vei primi inapoi va creste pana la 30% dupa 13 luni de activitate.
  2. Puncte LRP si produse gratuite. Procentul pe care il primesti inapoi in urma comenzii tale este adaugat in contul tau sub forma de puncte cu ajutorul carora iti poti procura produse gratuite.
  3. Este o cerinta pentru a fi eligibil pentru bonusul Puterii lui Trei si Bonusul Fast Start. Pentru a castiga bonusurile oferite la Puterea lui Trei si Fast Start, trebuie sa ai o comanda LRP de minim 100 pv in fiecare luna. Daca esti activ in a impartasi altora despe doTERRA, in a inrola persoane noi, aceste bonusuri te vor ajuta in a-ti dezvolta afacerea doTERRA.
  4. Produsul lunii gratuit (POM): Daca ai setat LRP-ul la minim 125 PV, primesti produsul lunii in mod gratuit, daca acea comanda este plasata pana in data de 15 a acelei luni.

loyalty-rewards-program-01

7447983

Ce fac daca imi pleaca comanda fara sa apuc sa o editez? 

Cei care vor sa evite astfel de scenarii pot sa-si seteze ca mod de plata la LRP optiunea “bank wire”, ca in cazul in care uita de comanda sa poata sa isi modifice factura (telefonic cu cei de la serviciu clienti), chiar si dupa data scadenta, calculatorul “crezand” ca o sa vina plata prin transfer bancar in loc de card bancar. Este un artificiu “tehnic” de care cei din Europa pot beneficia.

Ce poti face tu ca sa recuperezi banii de la comanda deja plecata spre tine este sa o REFUZI la momentul in care curierul ajunge la usa si sa dai e-mail dupa aceea la doterra@romania.com, ca sa verificam cu firma de curierat si sa se poata initia rambursarea de fonduri. Rambursarea de fonduri se face fara taxa de expediere, aceasta apartinand unei firme terte, serviciul de livrare fiind deja in procesare.

 De reținut foarte clar că activarea acestui program echivalează cu Asumarea Plasării și Achitării unei Comenzi în Mod Lunar – Recurent (Repetitiv) – Automat !
Serviciul vă dă voie să alegeți o dată scadentă, între 1-28, dată la care calculatorul transformă Automat LRP Template-ul (adică coșul de cumpărături) într-un LRP Order (adică comandă fermă).
De reținut că Trebuie să vă verificați / actualizați LRP Template-ul (Coșul de cumpărături) până cu o zi ÎNAINTE de data scadentă aleasă, ca să evitați riscul de a vă afla în postura de a primi acasă aceleași produse ca și luna trecută! (Recomand să vă puneți reminder pe telefon )
O factură achitată este automat procesată, deci NU mai poate să fie anulată / modificată, de aceea e important să fiți siguri de ce anume aveți în LRP Template (Coș) setat!
Programul LRP NU este obligatoriu, dar are niște beneficii deloc de neglijat! Fără el activ, NU puteți să primiți puncte bonus, produse gratuite și/sau comisioane!
NU există taxă de activare sau de mentenanță, dar ca să vă mențineți activ serviciul, este Obligatoriu să plasați o comanda Lunară, pentru cel puțin un produs! În funcție de ce beneficiu vă interesează, trebuie să atingeți și un prag minim de PV (50, 100, 125).
De reținut că un LRP Template (draft) NU este tot una cu un LRP Order (comanda). Template-ul este doar o intenție virtuala de cumpărare viitoare, pe când Order-ul este o comandă fermă de achiziție produse.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.