Salon Essentials: gama de ingrijire a parului

GAMA Salon Essentialshaircaresystem

Scop primordial: Această gamă pentru îngrijirea părului a Doterrei este concepută în așa fel, încât să utilizeze la maxim puterea uleiurilor esențiale pentru a vă ajuta să vă păstrați și să vă simțiți părul hrănit și sănătos.

Din ce se compune această gamă?Această gamă conține doar ingrediente care nu sunt nocive pentru organism și pielea capului (non of the bad policy).

(în ordinea din imagine)

*Gel de păr

Pe lângă asistența oferită în modelarea părului, acest gel de păr protejează, hrănește și fortifică firele de păr redându-le sănătatea și luciul. Părul nu numai că va beneficia de o protecție termică, dar datorită nanoparticulelor de proteine va fi hidratat și moale. Toate acestea pe lângă fixarea ușoară care nu rigidizează firele de păr.

*Șampon protector

Uleiuri esențiale Doterra și extracte botanice asigură ca părul și pielea capului să rămână curate, hidratate și să fie protejate de razele UV cu ajutorul unor antioxidanți. Temporar repară și firele despicate. Ajută părul să fie mai ușor de modelat.
• Ofera hidratare usoara pentru a lasa parul moale, stralucitor si matasos
• Reduce forta de pieptanare atat in parul umed, cat si in parul uscat pentru a reduce deteriorarea acestuia
• Reduce deteriorarea mecanica a parului si reduce timpul de coafare
• Promoveaza curatarea parului, a foliculului de par si a scalpului, ajutand la indepartarea reziduurilor lasate in urma prin produsele de styling
• Protejeaza parul tratat prin culoare impotriva oxidarii UV

 

*Balsam pentru păr

Emolienți de condiționare a părului, extracte botanice și  proteine naturale asigură luciul și sănătatea părului. Asigură și un efect antistatic. Asigură stoparea căderii părului. Îmbunătățește starea firelor de păr despicate. Asigură protecție UV. Ajută părul vopsit să își mențină culoarea mai mult timp.Extractele botanice asigura mentinerea si protejarea culorii parului, precum si lipidele care sustin parul sanatos.

Combinatia de ulei esential de Lavanda, Menta, Marjoram, Cedarwood, Lavandin, Rozmarin, Niaouli si Eucalipt ajuta la mențtnerea aspectului curat si sanatos al scalpului

*Ser pentru păr și pielea capului

Această infuzie cu uleiuri esențiale și lipide protectoare asigură un mediu sănătos pielii capului și părului. Asigură protecție și hidratare pe termen lung fără a sedimenta firul de păr și fără a-i lăsa un aspect uleios. Iar în cazul părului vopsit ajută la menținerea cât mai îndelungată a vopselei. Îngrijește părul în profunzime și la suprafață lăsându-l moale, lucios și plăcut la atingere. Vizibil mai puține fire despicate!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.