Gama Deep Blue doTERRA -ANTIINFLAMATOR

Deep Blue complex de polifenoli
Scop primordial: Gama Deep Blue este deja bine cunoscută printre utilizatorii produselor Doterra ca remedii eficiente pentru probleme legate de mușchi, articulații și ligamente, respectiv pentru întreținerea acestora, mai ales în cazul sportivilor, care prin natura activității lor solicită foarte tare aceste zone ale corpului. Este deci absolut normal ca aceste efecte benefice exterioare să fie completate cu un produs destinat consumului intern care să dubleze aceste beneficii.

Complexul de polifenoli din gama Deep Blue conține extracți de polifenoli (deci nu uleiuri esențiale) de tămâie indiană (Boswellia serrata), curcumă, ceai verde, ghimbir, rodie și sâmburi de strugure.

Ce sunt polifenolii?

Polifenolii sunt antioxidanți naturali cu efect puternic solubili în apă. Complexul de polifenoli ai Doterra oferă efecte benefice unice provenind din ceea ce sunt considerate unele dintre cele mai sănătoase băuturi din lume ca ceaiul verde, vinul roșu și sucul de struguri și de rodii.

Efecte:

Tămâia indiană se folosește și în medicina tradițională ayurvedică și este renumită pentru proprietățile sale calmante, dar susține și mobilitatea și funcțiile motrice sănătoase, asigurând o calmare a durerilor în întregul corp,
Curcuma se folosește în medicina tradițională ayurvedică și pentru prepararea de curry, cercetările științifice dovedind efectele sale calmante pentru mușcii și articulațiile suprasolicitate,
Ghimbirul este un remediu tradițional și o mirodenie renumită în toată Asia, arhicunoscută pentru efectele sale benefice,
Resveratrolul, un ingredient de bază al sâmburilor de struguri se studiază recent în laboratoare științifice pentru proprietățile sale antiîmbătrânire, dar și pentru efectele sale benefice asupra colesterolului ”rău”,
Ceaiul verde are și el mai multe efecte benefice arhicunoscute, cel mai de seamă dintre ele fiind antioxidanții,
Rodiile constituie o altă sursă semnificativă de antioxidanți.
Format: 60 de capsule vegetale cu complex de polifenoli.

Recomandări: Se recomandă în special celor care doresc să își întrețină mușchii și articulațiile suprasolicitate, respectiv pentru cei care doresc să își calmeze durerile articulare și musculare frecvente. Cel mai eficient folosit în tandem cu amestecul de ulei esențial Deep Bluesau cu Crema Deep Blue.

Cum se folosește? Luați câte o capsulă dimineața și seara în timpul meselor. Sau folosiți în caz de discomfort al musculaturii sau al articulațiilor.

AMESTEC DE ULEI ESENTIAL DEEP BLUE
(Amestec pentru articulații inflamate)

Compoziție

ulei esențial de mușețel albastru, mușețel marocan, camfor, imortelă, osmantus, mentă și perișor.

Toate au proprietăți antiinflamatoare, calmante, de stimulare a circulației sanguine, iar metil salicilatul din perișor are efect de cortizol.

Utilizări

Mușchi, articulații dureroase,

Tendon întins în timp ce faceți sport.
Analgezic și regenerator pentru gleznă scrântită.
Împotriva durerilor de spate.
Împotriva febrei musculare.
Preventiv pentru sportive împotriva accidentărilor.
Eficient în tratarea simptomelor neplăcute ale reumatismului.
Potrivit pentru masaj.

Cum se folosește?

Aplicați repetat pe părțile dureroase!
Puneți 2-3 picături în apa de baie!
Nu folosiți intern.
Nu folosiți la copii mai mici de 6 ani! La copii de peste 6 ani numai în cazuri excepționale. Folosirea regulată doar după vârsta de 15 ani.

Deep blue – cremă
Scop primordial: alinare probleme ale mușchilor,tendoanelor, articulațiilor.

Efecte:

învigorarea circulației sanguine,
alinarea durerilor (analgezic),
antiinflamator
asistă încălzirea părților afectate.
Format: tub de 120 ml din care la o singură utilizare se folosește o cantitate cam de mărimea unui bob de mazăre

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.