TerraSheild – repelent de insecte

terrashield TerraShield este un repelent de insecte în totalitate natural și super-concentrat, formulat cu uleiuri despre care s-a dovedit științific că îndepărtează insectele mai eficient decât orice alt repelent de insecte sintetic.

O cantitate mică din amestecul super-concentrat TerraShield oferă o acoperire puternică care durează până la șase ore după aplicare. Și, spre deosebire de alți repelenți, TerraShield miroase frumos și poate fi folosit fără grijă de către toți membrii familiei.

TerraSheild combină un amestec patentat de uleiuri esențiale foarte eficiente și sigure, într-o bază de ulei de cocos fracționat, pentru a ajuta la îndepărtarea insectelor. O funcție primară a uleiurilor esențiale în plante este protejarea de insecte și alți prădători. Însă, spre deosebire de alte produse, care conțin chimicale toxice și sintetice, TerraShield este o abordare naturală de a gestiona expunerea la înțepăturile insectelor.

Această formulă recent actualizată conține un amestec selectat de uleiuri esențiale, inclusiv Ylang Ylang, Cedarwood, Catnip, Lemon Eucalyptus, Litsea, Arborvitae, Nootka și Vanilla Bean Absolute – toate acestea avand compuși chimici specifici cunoscuți pentru a proteja împotriva amenintarilor mediului. Adaosul de ulei Tamanu oferă sprijin suplimentar, iar prin intermediul Co-Impact Sourcing® al companiei dōTERRA, recoltarea uleiului Tamanu are efecte pozitive asupra mijloacelor de trai din Madagascar. Disponibil acum atât în sticlă de 15 ml, cât și în pulverizator nou de 30 ml, TerraShield Outdoor Blend este o formulă puternică și sigură, care poate fi utilizată de fiecare membru al familiei, în aer liber și în întreaga casă

🕷Beneficii principale ale TerraShield

Acționează ca un repelent natural eficient.Poate fi folosit fără nicio grijă de către toată familia.

🐜Utilizări ale TerraShield

Aplică pe picioare, pe brațe și pe gât, înainte de a ieși afară, sau difuzează în grădină, pentru a îndepărta insectele supărătoare.Ia-l cu tine când te duci în camping sau la evenimente în aer liber.Aplică-l direct pe piele sau folosește-l cu ajutorul unei sticle cu pulverizator.Freacă sau pulverizează în jurul ușii și a tocurilor de geam, pentru a împiedica insectele să intre în casă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.