Uleiuri esențiale anti-îmbătrânire

Există multe utilizări utile pentru uleiurile esențiale, inclusiv pentru combaterea îmbătrânirii pielii. Acest beneficiu este ceea ce doresc cei mai mulți oameni, în special femeile care doresc să îmbătrânesc mai încet și să se arate mai tinere in mod natural.

Vestea bună este că există unele uleiuri esențiale pure, anti-îmbătrânire pe care le puteți avea chiar în casa dvs. și altele pe care le puteți comanda cu ușurință online si pe care le puteți pune în arsenalul dvs. pentru a combate cu succes îmbătrânirea pielii.

Cele mai bune 4 uleiuri si uleiuri esențiale anti-îmbătrânire

1. Uleiul de jojoba
Este posibil să nu fi auzit de acest ulei de jojoba înainte, dar este probabil unul dintre cele mai hidratante uleiuri din întreaga lume și o face într-un mod surprinzător de non-gras. Uleiul de jojoba conține multe ingrediente benefice, printre care vitamina E, complexul de vitamina B, siliciu, crom, cupru și zinc.

Glandele noastre sebacee sunt glandele microscopice ale pielii noastre care secretă o substanță uleioasă sau ceară numită sebum. Textura și utilizarea sebumului sunt foarte asemănătoare cu uleiul de jojoba, astfel încât, pe măsură ce îmbătrânim, glandele sebacee produc mai puțin sebum, de aceea avem pielea uscată.

Un avantaj al uleiului de jojoba este că acesta joacă rolul de sebum și hidratează pielea și părul atunci când corpul nostru se oprește să o facă în mod natural. Pe de altă parte, prea mult sebum, care se întâmplă când nivelurile hormonale sunt ridicate, pot avea ca rezultat o piele grasă și o acnee. Uleiul de jojoba elimină acumularea lipicioasă sau excesul de sebum si menține nivelul echilibrat al acestuia. Acest lucru il face un tratament puternic pentru eczeme, precum și remediu pentru acnee.

Ca emolient, uleiul de jojoba hidratează pielea și previne iritarea, sau balzariturile și petele dure. Pielea uscată este cauzată de pierderea apei în stratul superior al pielii. Uleiul de jojoba funcționează prin formarea unui strat uleios pe partea superioară a pielii care captează apa în piele. Funcționează pe fața, gâtul, mâinile, picioarele și părul d.voastra; îl puteți folosi oriunde pe corp, deoarece este complet natural și nu conține substanțe chimice care duc la o reacție alergică.

Uleiul de jojoba este noncomedogenic, ceea ce înseamnă că nu înfundă porii. Uleiul de jojoba este bogat în iod, care luptă împotriva creșterii bacteriilor dăunătoare. Antioxidanții prezenți în uleiul de jojoba calmează liniile fine, ridurile și în mod natural încetinesc alte semne de îmbătrânire.

Uleiul de jojoba poate, de asemenea, să accelereze procesul de vindecare a rănilor, după cum arată un studiu realizat la Departamentul de Mediu și Științele vieții din Italia. Rezultatele au demonstrat că uleiul de jojoba accelerează închiderea plăgilor și stimulează sinteza colagenului; studiul a remarcat, de asemenea, că uleiul de jojoba a avut efecte toxice extrem de reduse atunci când este utilizat pe piele.

Un studiu efectuat în Germania, în 2012, a examinat capacitatea uleiului de jojoba de a reduce leziunile cutanate și de a îmbunătăți starea generală a pielii pentru 194 de participanți, care au aplicat măști de argilă cu ulei de jojoba de două până la trei ori pe săptămână; 54 la suta dintre participanti au raportat ca leziunile cutanate au fost reduse semnificativ dupa sase saptamani de utilizare a uleiului de jojoba.

2. Ulei de semințe de rodie
Uleiul de semințe de rodie – parte a unui tratament natural puternic pentru cancerul de piele. Uleiul de semințe de rodie este ingredientul meu preferat pentru rețeta serului de mai jos, deoarece rodia a fost folosită de-a lungul istoriei pentru numeroasele sale beneficii și este considerat a fi ulei vindecător.

În special, rodiile sunt asociate cu anti-îmbătrânirea, iar cea mai puternică formă de rodie pentru anti-îmbătrânire este uleiul său. Veți observa că există o culoare roșu închis cu ulei de rodie, numite bioflavonoide. Această culoare închisă vă protejează, de asemenea, pielea de deteriorarea soarelui. Dacă doriti să ieșiți afară pe un soare puternic și să evitati arsurile solare, puneți ulei de semințe de rodie pe piele – are un SPF natural și poate fi de fapt utilizat ca un agent de protecție solară.

3. Uleiul esential de tamaie
Pentru ce este buna tămâia? Aceasta poate reduce efectiv aspectul de pete solare și pete de vârstă. Dacă aveți o culoare neuniformă pe piele, o anumită pata albă în unele zone, uleiul de tămâie este ingredientul numărul unu care poate ajuta la mentinerea tonusului pielii și ajută la scăderea petelor solare și a petelor de vârstă.

Uleiul esențial de tamaie este un astringent puternic, ceea ce înseamnă că ajută la protejarea celulelor pielii. Acesta poate fi folosit pentru a ajuta la reducerea petelor de acnee, apariția porilor mari și a ridurilor. Uleiul poate fi folosit oriunde
pielea devine saggină, cum ar fi abdomenul, obrajii sau sub ochi. Se amestecă șase picături de ulei într-o uncie de ulei neparfumat precum uleiul de jojoba și se aplică direct pe piele. Asigurați-vă că întotdeauna faceți pentru inceput o zonă de patch-uri mici pentru a testa mai întâi posibilele reacții alergice.

Uleiul esential de tamaie are capacitatea de a intari pielea si de a-i imbunatati tonusul, elasticitatea, mecanismele de aparare impotriva bacteriilor sau petelor si aspectul pe care il imbatraneste. Studiile au arătat că ajută la tonifierea și ridicarea pielii, reduce apariția cicatricilor și a acneei și vindecă rănile. Poate fi de asemenea benefică pentru decolorarea vergeturilor, cicatricelor chirurgicale sau a semnelor asociate cu sarcina și pentru vindecarea pielii uscate sau crăpate.

4. Uleiul esential de lavandă
Ultimul ulei esential de utilizat este uleiul esential de lavanda. Probabil este cel de-al șaptelea ulei care ajută la vindecarea afecțiunilor cutanate, arsurilor și tăieturilor – dar și pentru că vizează în mod special pielea, o vindecă și îmbunătățește comunicarea celulară în interiorul pielii.

Probabil cel mai periculos și cel mai frecvent factor de risc pentru fiecare boală care afectează americanii, radicalii liberi (toxine, substanțe chimice, poluanți etc.) sunt responsabili pentru închiderea sistemului imunitar și pot provoca vătămări incredibile corpului, inclusiv pielii.

Aveți nevoie de antioxidanți pentru a lupta cu succes cu daunele provocate de radicalii liberi și, potrivit cercetării, uleiul esențial de lavandă vă ajută organismul să producă trei dintre cele mai puternice antioxidante: glutation, catalază și superoxid dismutază.

Cel mai probabil, datorită caracteristicilor sale antimicrobiene și antioxidante, esența de levănțică are beneficii profunde pentru piele. Doar 10 picături la o uncie de ulei de aloe vera va alina cele mai grave arsuri solare și va aduce vindecarea rapidă pentru pielea uscată, tăieturi minore, etc.

Doriți să reduceți petele de vârstă? Încercați să amestecați ulei de lavandă cu ulei esențial de tămâie și puneți-l pe piele primul lucru dimineața, imediat după ce faceți duș și chiar înainte de culcare.

Noul dvs. ser anti-îmbătrânire

Ser pentru anti-îmbătrânire
Uleiurile esențiale anti-îmbătrânire sunt partea cea mai importantă a serului de anti-îmbătrânire creat acasă care hidratează pielea si care ofera o protecție antioxidantă. În plus, vă va oferi anumite fitonutrienți care îmbunătățesc comunicarea celulară și vindecarea pielii.

Mai întâi, luați un mic flacon de sticlă cu picăturator, astfel încât să puteți pune câteva picături pe vârful degetelor și apoi să le frecați.

Primul ingredient de utilizat este uleiul de jojoba, care este ușor de găsit online sau într-un magazin de produse alimentare de sănătate.

Al doilea ingredient este vitamina E. Beneficiile vitaminei E includ antioxidanți solubili în grăsimi care furnizează nutrienți pentru piele pentru a vă ajuta să îmbătrâniți mai încet.

Apoi,ulei esential de semințe de rodie sau de alte uleiuri de semințe antioxidante, chiar ca uleiul de semințe de zmeură. Apoi, de asemenea ulei de tămâie si de lavandă..

Apoi, luați toate aceste uleiuri – jojoba, vitamina E, ulei de rodie, ulei de tămâie și ulei de lavanda (pe care le puteti comanda de AICI  )- și le amestecați pur și simplu împreună intr-un flacon de sticla cu picurator. Folositi în fiecare noapte înainte de a vă culca, luați aproximativ patru sau cinci picături și le frecați în piele, în special pe toată fața. Puteți să o faceți și o dată dimineața.

Acest ser anti-îmbătrânire va ajuta pielea să arate mai tânără decât a fost vreodată. O să hidrateze și să vă protejeze pielea. De fapt, puteți începe să inversați procesul de îmbătrânire în piele și să arătați mai tânăr.

SURSA:
https://draxe.com/anti-aging-essential-oils/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.