Rolul consultantului doTERRA

De ce si cum sa iti alegi un consultant doTERRA

Am simtit nevoia sa sintetizez aceste informatii pentru tine, cel care ai auzit de produsele doTERRA ca sunt foarte bune si ai vrea sa le folosesti si tu, dar nu stii de unde sa le cumperi si care este cea mai buna modalitate de a incepe aceasta aventura in lumea uleiurilor esentiale.

CE ESTE UN CONSULTANT DOTERRA?

Este acea persoana care are cunostiintele referitoare la uleiurile esentiale doTERRA in caminul ei, si experiementat potenta lor, si vrea sa impartaseasca si celorlalti despre doTERRA si experientele pozitive pe care le-a avut cu doTERRA .

Pentru timpul investit in a ajuta fiecare nou utilizator CUM sa foloseasca uleiurile esentiale si cum sa gaseasca informatia necesara, acesta primeste beneficii de la doTERRA iar pentru cei interesati de acest aspect pot detalia separat. 

ROLUL CONSULTANTULUI DOTERRA

Este exact acesta, de a te ajuta pe tine, cel interesat de solutii naturale pentru tine si familia ta in a alege produsele care ti se potrivesc. Te indruma in a-ti alege un kit de inrolare (daca nu esti deja hotarat care este cel pe care vrei sa il probezi). De ce un kit? Pentru ca este varianta cea mai convenabila de a-ti achizitiona uleiurile esentiale (vezi la sectiunea SHOP mai multe detalii despre cele 3 modalitati de a achizitiona uleiuri esentiale).

Dar rolul lui nu se termina aici, asa cum au multi impresia. El are apoi datoria, daca ii permiti, de a te indruma in folosirea kitul pe care l-ai achizitionat. Ce inseamna asta? Iti transmite informatii legate de folosirea in siguranta a uleiurilor esentiale (de exp: precautiile legate de uleiurile foarte picante – oregano, de exemplu), face ceea ce se numeste wellness consult la inceput de drum, se asigura ca stii ce sa folosesti si cum pentru a avea rezultate cat mai bune pentru nevoile tale. Mai multe despre primii pasi in doTERRA am scris si AICI

Si asta nu este tot, un cosultant intelege importanta informatiilor si beneficiile imputernicirii celor din echipa lui, prin urmare, acesta va avea un sistem de informare constanta a celor din echipa. Iti va transmite informatii obtinute de el, in mod constant, in urma studiului personal și te va indruma spre aderarea la echipele mai mari din care face parte. De exemplu, eu tin legatura constant cu echipa mea print-un chat al nostru, am o pagina de facebook unde adun informatii (traduc, sintetizez etc), fac live-uri sau video-uri pe pagina de facebook sau unu-la-unu cu cei din echipa mea. Dar nu ma rezum la atat. Indrum persoanele din echipa mea spre grupurile de suport create de liderii mei. Aici avem saptamanal live-uri ale unor specialisti, aici ne incurajam cu experientele personale ale celor care folosesc doTERRA, si aici putem gasi deja multe informatii. Ce este unic la echipa noastra (sa ne si laudam putin 😀 ) este o aplicatie pe telefon si laptop unde raspunsurile pentru cei care doresc indrumari pentru anumite afectiuni sau urgente vin din partea unor medici, aromaterapeuti, psihologi si alti specialisti. E fain ca exista si functia de SEARCH iar cand am o nelamurire, de cele mai multe ori gasesc deja informatii acolo (mai ales daca nu am la indemana cartea MODERN ESSENTIALS, care este pentru mine un punct de referinta, cum este pentru un lingvist DEX-ul)

CONCLUZII

Prin urmare, de ce este important cum iti alegi un consultant?

  • Pentru ca te poate indruma, daca ai nevoie, in alegerea unui produs potrivit cu nevoile tale
  • Pentru ca te poate initia in lumea uleiurilor esentiale, aratandu-ti cum sa le folosesti in siguranta si intr-un mod optim.
  • Pentru ca a folosit deja de mai mult timp uleiurile esentiale si are experienta cu ele
  • Pentru ca, impreuna cu echipa lui, are un sistem de imputernicire si informare, indrumandu-te unde sa cauti informatii autentice si valoroase. Aceste unelte nu sunt aceleasi in toate echipele doTERRA!
  • Pentru ca iti poate explica ce inseamna LRP (Loyalty Reward Program) si ce beneficii are (de exemplu: cum poti primi lunar produse gratuite).
  • Pentru ca se creeaza o relatie, acesta ajungand sa iti cunoasca istoricul, experientele, piedicile pe care le-ai intalnit si, de cele mai multe ori, din aceasta relatie se naste o prietenie 🙂

Asadar, atentie mare cand iti alegi un consultant, pentru ca e vorba de mai mult decat o relatie de furnizor-client, si de asta poate depinde intreg parcursul tau in lumea doTERRA… si de ce sa nu profiti la maxim de ceea ce ti se poate oferi? 🙂

Daca te-am convins si vrei sa iti fiu consultant, astept cu nerabdare sa te cunosc. Ne putem conecta pe email: ada_iliescu@yahoo.com sau facebook sau direct intrand in echipa mea, urmand pasii de AICI

Ti s-a parut folositor acest articol? Ce ai scoate sau ai adauga? Nu ezita sa scrii un comentariu in care sa imi oferi un feedback 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.